Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Kinesis-telematica


Kinesis

Kinesis is een op maat gemaakt telematicaproduct van Fleetpass en biedt wagenparkbeheerders volledige zichtbaarheid over hun wagenpark, ongeacht locatie of aantal voertuigen.

Het kan gebruikt worden als een zelfstandige oplossing voor wagenparkbeheer, of in combinatie met tankkaartgegevens voor een gedetailleerd beeld van de brandstofuitgaven en voertuigactiviteiten over het hele wagenpark heen. Kinesis is het eerste product op de markt dat tankkaartgegevens volledig integreert met telematica en zo de meest nauwkeurige rapportering over kilometerverbruik biedt.

Kinesis in een oogopslag


Rapportering

Tankkarten

Verzamel al uw telematicagegevens via Velocity, het online beheersysteem van Fleetpass. Wanneer u het gebruikt met een tankkaart van Fleetpass worden alle gegevens gecombineerd en zijn ze gemakkelijk af te lezen via Velocity. Ontdek hoe wagenparkbeheer sneller en eenvoudiger wordt.

Prijzen

Tankkarten

Kinesis biedt één van de meest kosteneffectieve telematicaoplossingen op de markt en we garanderen u dat niemand aan onze prijs kan tippen.


Volledige ritgeschiedenis

Tankkarten

Via de ritgeschiedenis kunt u een combinatie van voertuigen kiezen en de gemaakte ritten bekijken tijdens een door u geselecteerde periode. U kunt een overzichtstabel, details van de rit of individuele rapporten bekijken.

Bestuurderprestaties

Tankkarten

Het apparaat meet vier aparte rijcriteria: snelheidsovertreding, te hard versnellen, hard afremmen en stationair draaien van de motor. Na elke rit krijgt de bestuurder een individuele score voor elk van deze vier factoren. Deze worden vervolgens samengevoegd tot een algemene bestuurdersscore.


Installatie

Tankkarten

De installatie is snel en eenvoudig en bestaat uit een ingeplugd controle-apparaat in uw voertuig dat via een paar eenvoudige stappen wordt gekoppeld aan uw bestaande Velocity-account. Daarna bent u klaar om volop te genieten van de vele voordelen van Kinesis.

Integratie van uw tankkaart

Tankkarten

Kinesis is het eerste product op de markt dat tankkaartgegevens volledig integreert met telematica. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de brandstofuitgaven en de voertuigactiviteiten van uw wagenpark in één eenvoudige oplossing. Het online beheersysteem Velocity combineert de gegevens van uw tankkaart en Kinesis in een eenvoudig te begrijpen formaat met duidelijke en gebruiksvriendelijke tools voor een maximale controle van uw wagenpark.

Door de transactiegegevens van uw tankkaart te combineren met de daadwerkelijk gereden kilometers, biedt Kinesis snel een precieze meting van uw kilometerverbruik om realtime gegevens over brandstofefficiëntie te tonen zonder behoefte aan extra gegevensimports.


De ideale formule voor betere wagenparkprestaties

Vraag nu naar Kinesis

Privacybeleid:
Wij verzamelen de persoonlijke gegevens in het bovenstaande formulier met het doel onze services aan u te verbeteren, inclusief het beantwoorden van uw vraag. Door het bovenstaande formulier in te vullen, gaat u akkoord met onze Privacyvoorwaarden: - Lees hier meer.