Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

ESSO tankkaart

Brandstof voor uw bedrijf

Geaccepteerd bij meer dan 300 handig gelegen tankstations in België en met een competitieve tariefregeling.  • Toegang tot 300 Esso-stations in België, gelegen langs de belangrijkste autowegen

  • Een uniek prijzensysteem: een competitief, wekelijks tarief dat uw chauffeurs gegarandeerd tijd en geld bespaart omdat ze niet hoeven te zoeken naar lagere pompprijzen.

  • Eén overzichtelijke, duidelijke factuur om uw btw te recupereren

  • Beheer al uw kaarten online via het toonaangevende Velocity-systeem

  • Plan uw ritten online via e-Route, toegankelijk via de smartphone-app of te downloaden op uw gps.

Met 300 Esso tankstations op strategisch handige plekken in België zijn gemak én besparingen gegarandeerd


Het Netwerk

De Esso tankkaart biedt onbeperkte toegang tot meer dan 300 Esso tankstations in België. Stations zijn handig gelegen langs de belangrijkste transportwegen voor minimale trajectafwijkingen en maximale efficiëntie.

Kaartopties

Esso tankkaarthouders hebben toegang tot de stationszoeker van Fleetpass: e-route. Hiermee kan men snel en eenvoudig handig gelegen tankstations vinden. Het kan geopend worden met desktop-pc's, tablets en mobiele toestellen, en bevat gps-downloads en smartphone-apps.

Brandstofprijzen

Brandstof gekocht met de Esso tankkaart is berekend tegen een competitief weektarief. Zo krijgt u gegarandeerd het beste tarief voor een breed netwerk. Daarnaast genieten bedrijven van dit competitief tarief langs snelwegen, wat uniek is voor België.


Rapporten

Velocity, het online beheersysteem van Fleetpass, is inbegrepen bij de aanvraag van Esso tankkaarten en zorgt voor een efficiënt wagenparkbeheer. Het biedt allesomvattende rapporten voor een volledige controle van de brandstofuitgaven en geeft fleetmanagers de kans om meerdere tankkaarten te organiseren en te beheren met een simpele muisklik. De controlemogelijkheden laten managers ook toe om inefficiënte gebieden te identificeren en aan te pakken met maatregelen zoals rijopleidingen.

Via Velocity kunnen alle facturen en transacties geopend en geanalyseerd worden waardoor de administratieve taken eenvoudiger en tijdbesparender worden.

Veiligheid

De Esso tankkaart is beschermd met een pin voor maximale veiligheid en gemoedsrust. Kaarten worden ook bewerkt met de bedrijfsnaam of de nummerplaat van het voertuig om frauduleus gebruik tot een minimum te herleiden. Om het risico op misbruik door bedrijfschauffeurs in te perken kunnen er per kaart productbeperkingen worden ingesteld. Daarnaast kunnen fleetmanagers dankzij Velocity accountmanagement snel ongewone of verdachte aankopen opsporen en gepaste actie ondernemen.

Facturatie

Alle transacties zijn samengebracht op één enkele factuur en kunnen afhankelijk van de voorkeur van de fleetmanager verder gegroepeerd worden per chauffeur, voertuig of kaart voor gemakkelijke analyse van de brandstofkosten.

Om de administratie verder te verlichten zijn alle rekeningen in een btw-aftrekbaar formaat en opgesteld volgens de zesde EU btw-richtlijn.


Uw ESSO tankkaart aanvragen


VRAAG NU AAN
VRAAG NU AAN