Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Fleetpass+ voorstel

Brandstof voor uw bedrijf

Indien u gemak en competitieve tarieven wenst, kies dan voor de Fleetpass+ combinatiekaart. Deze aanbieding biedt toegang tot zowel het Fleetpass-netwerk, als het Esso-netwerk met handig gelegen tankstations voor minimale trajectafwijkingen.  • Maak gebruik van alle stations in het Fleetpass+ of Esso-netwerk, inclusief meer dan 2.900 stations in de Benelux

  • Een uniek prijzensysteem: een competitief, wekelijks tarief dat uw chauffeurs gegarandeerd tijd en geld bespaart omdat ze niet hoeven te zoeken naar lagere pompprijzen.

  • Eén overzichtelijke, duidelijke factuur om uw btw te recupereren

  • Beheer al uw kaarten online via het toonaangevende Velocity-systeem

  • Plan uw ritten online via e-Route, toegankelijk via de smartphone-app of te downloaden op uw gps.

Met meer dan 1.800 stations in België zijn gemak en besparingen gegarandeerd


Facturatie

Met een Fleetpass+ combinatiekaart zijn alle transacties gegroepeerd op één enkele factuur. Zo krijgt u het beste van twee werelden. Daarnaast kunnen aankopen afhankelijk van de voorkeur van de fleetmanager verder gegroepeerd worden per chauffeur, voertuig of kaart voor een eenvoudige analyse van de brandstofkosten.

Om de administratie verder te verlichten zijn alle rekeningen in een btw-aftrekbaar formaat en opgesteld volgens de zesde EU btw-richtlijn.

Brandstofprijzen

Betaal een vast wekelijks tarief en geniet van de zekerheid dat hoger geprijsde tankstations geen invloed zullen hebben op uw factuur. U krijgt één gereduceerd tarief, overal waar u tankt.

Kaartopties

Gebruikers van deze combinatiekaart hebben toegang tot de stationszoeker e-route, waarmee men snel en eenvoudig handig gelegen tankstations kan vinden. Het kan geopend worden met desktop-pc's, tablets en mobiele toestellen, en bevat gps-downloads en smartphone-apps.


Het Netwerk

Inclusief 1.500 Fleetpass-stations in België, 1100 stations in Nederland en Luxemburg en 300 Esso-stations in België, strategisch gelegen langs de belangrijke wegen in de Benelux voor minimale trajectafwijkingen, maximale efficiëntie en compleet gemak.

Onder het Fleetpass-netwerk vallen bekende merken als Q8, Texaco, Octa+, Avia, Power en DCB.

Rapportering

Velocity, het online beheersysteem van Fleetpass, is inbegrepen in uw aanvraag en zorgt voor een efficiënt wagenparkbeheer. Het biedt allesomvattende rapporten voor een volledige controle van de brandstofuitgaven en geeft fleetmanagers de kans om meerdere tankkaarten te organiseren en te beheren met een simpele muisklik. De controlemogelijkheden laten managers ook toe om inefficiënte gebieden te identificeren en aan te pakken met maatregelen zoals rijopleidingen.

Via Velocity kunnen alle facturen en transacties geopend en geanalyseerd worden waardoor de administratieve taken eenvoudiger en tijdbesparender worden.

Veiligheid

Beide tankkaarten zijn beschermd door een pin-code, waardoor het risico op fraude bij diefstal of verlies minimaal is. De kaarten kunnen ook toegewezen worden aan specifieke chauffeurs en bewerkt worden met de bedrijfsnaam of de nummerplaat van het voertuig om frauduleus gebruik tot een minimum te herleiden. Om het risico op misbruik door bedrijfschauffeurs in te perken kunnen er per kaart productbeperkingen worden ingesteld. Daarnaast kunnen fleetmanagers dankzij Velocity-accountmanagement snel ongewone of verdachte transacties opsporen en gepaste actie ondernemen.


Uw Fleetpass+ combinatiekaart aanvragen


VRAAG NU AAN
VRAAG NU AAN