Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Fleetpass tankkaart

Brandstof voor uw bedrijf

Fleetpass biedt een netwerk van meer dan 2.600 tankstations in de Benelux, waaronder bekende merken als Q8, Texaco, Octa+, Avia, Power en DCB  • Toegang tot meer dan 2.600 tankstations, waaronder 1.100 stations in Nederland en Luxemburg

  • Een uniek prijzensysteem: een competitief, wekelijks tarief dat uw chauffeurs gegarandeerd tijd en geld bespaart omdat ze niet hoeven te zoeken naar lagere pompprijzen.

  • Eén overzichtelijke, duidelijke factuur om uw btw te recupereren

  • Beheer al uw kaarten online via het toonaangevende Velocity-systeem

  • Plan uw ritten online via e-Route, toegankelijk via de smartphone-app of te downloaden op uw gps.

Met meer dan 1500 stations in België zijn gemak en besparingen gegarandeerd


Het Netwerk

Dankzij de Fleetpass+ tankkaart krijgen chauffeurs toegang tot meer dan 2.600 tankstations, inclusief 1.100 in Nederland en Luxemburg, met een competitief geprijsd alternatief voor de hoger geprijsde tankstations.

Facturatie

Alle transacties worden samengebracht op één enkele, duidelijk factuur in een btw-aftrekbaar formaat om de administratieve kant van het runnen van een wagenpark te verlichten.

Brandstofprijzen

Betaal een vast wekelijks tarief en geniet van de zekerheid dat hogere geprijsde tankstations geen invloed hebben op uw factuur. U krijgt één gereduceerd tarief, overal waar u tankt.


Rapporten

Velocity, het online beheersysteem van Fleetpass, is inbegrepen bij de aanvraag van Esso tankkaarten en zorgt voor een efficiënt wagenparkbeheer. Het biedt allesomvattende rapporten voor een volledige controle van de brandstofuitgaven en geeft fleetmanagers de kans om meerdere tankkaarten te organiseren en te beheren met een simpele muisklik. De controlemogelijkheden laten managers ook toe om inefficiënte gebieden te identificeren en aan te pakken met maatregelen zoals rijopleidingen.

Via Velocity kunnen alle facturen en transacties geopend en geanalyseerd worden waardoor de administratieve taken eenvoudiger en tijdbesparender worden.

Veiligheid

Kaarten zijn beschermd door een pin-code, waardoor het risico op fraude bij diefstal of verlies minimaal is. Kaarten kunnen toegewezen worden aan specifieke chauffeurs en bewerkt met de bedrijfsnaam of de nummerplaat van het voertuig om frauduleus gebruik tot een minimum te herleiden. Daarnaast kunnen fleetmanagers dankzij Velocity accountmanagement snel ongewone of verdachte aankopen opsporen en gepaste actie ondernemen.

Kaartopties

Fleetpass tankkaarthouders krijgen toegang tot e-route, de stationszoeker van FLEETPASS, gsm-downloads en smartphone-apps. Het zorgt ervoor dat men snel en eenvoudig handig gelegen tankstations kan vinden, en kan geopend worden met desktop-pc's, tablets en mobiele toestellen.


Uw Fleetpass tankkaart aanvragen


VRAAG NU AAN
VRAAG NU AAN