Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Over ons


Waarom Fleetpass gebruiken

Fleetpass is één van de toonaangevende tankkaartverdelers in de Benelux. Wij bieden tankkaarten voor alle soorten wagenparken en ons deskundige team helpt uw bedrijf de juiste kaart te kiezen. Bovenop geweldige tankkaarten, biedt Fleetpass ook een geweldige zeer uitgebreide klantenservice. Onze gratis extra diensten, waaronder een online accountmanagementservice en een stationszoeker, zowel online als op smartphone, zorgen ervoor dat het runnen van een wagenpark veel gemakkelijker wordt.


Nergens goedkoper!

Tankkarten

De tankkaarten van Fleetpass bieden u een gereduceerd tarief in combinatie met handig gelegen tankstations in de Benelux. Dankzij een strategisch netwerk worden trajectafwijkingen tot een minimum herleid. In ieder geval, onze tankkaart levert uw bedrijf gegarandeerd besparingen op.

Stationszoeker - e-route

Tankkarten

Fleetpass-klanten krijgen toegang tot e-Route, een stationszoeker waarmee u snel en eenvoudig handig gelegen tankstations kan vinden. Het kan gebruikt worden op desktop -pc's, tablets en mobiele toestellen.


Accountmanagement - Velocity

Velocity, het online beheersysteem van Fleetpass, is inbegrepen bij de aanvraag van onze tankkaarten en zorgt voor een efficiënt wagenparkbeheer.

Met Velocity kunnen managers brandstofgebruik controleren, allesomvattende rapporten downloaden en een volledige controle behouden over hun wagenparken. Meerdere tankkaarten kunnen eenvoudig georganiseerd en beheerd worden met een muisklik.

Fleetmanagers kunnen ook de controlemogelijkheden van Velocity gebruiken om inefficiënte gebieden te identificeren. Het rapport kan bijvoorbeeld een voertuig aanduiden met een lagere brandstofefficiëntie dan normaal, dat na verder onderzoek een nieuw stel banden blijkt nodig te hebben.

Vereenvoudigen van de administratie

Alle tankkaarten maken de administratie van het wagenpark eenvoudiger en nauwkeuriger. Maar Fleetpass-kaarten gaan nog een stapje verder. Met een Fleetpass-tankkaart worden alle transacties samengebracht op één enkele factuur in een btw-aftrekbaar formaat. Zo wordt het terugvorderen van belastingen sneller en gemakkelijker.

Via Velocity kunnen alle facturen en transacties geopend en geanalyseerd worden waardoor de administratieve taken eenvoudiger en tijdbesparender worden. Dit biedt fleetmanagers de kans om meer tijd te spenderen aan het runnen van het wagenpark.


Klantenservice

Met een Fleetpass-tankkaart krijgen klanten ook een eigen accountmanager toegewezen om een vlotte werkrelatie en gemakkelijke communicatie te verzekeren. Dit betekent ook dat fleetmanagers te allen tijde hun vereisten kunnen bespreken en op maat aanbevelingen krijgen over de kaarten die het beste voldoen aan hun individuele bedrijfsbehoeften.

Fleetpass maakt deel uit van Radius Payment Solutions Ltd, één van Europa's toonaangevende tankkaartmanagementbedrijven. Radius bestaat bijna 25 jaar en heeft nu meer dan 600 werknemers in 17 kantoren in Europa. Radius verstrekt meer dan 1 miljoen kaarten per jaar en beheert jaarlijks 2,7 miljard liter brandstof.


Radius Payment Solutions

Eurocard Centre
Herald Park
Crewe
CW1 6EG
UK

www.radiuspaymentsolutions.com
telefoon : +44 (0) 1270 655600
Fleetpass maakt deel uit van Radius Payment Solutions Ltd