Radius Fuel Solutions

Wij zijn nu Radius Fuel Solutions

Naar de nieuwe website
Verder browsen

Geaccepteerd bij meer dan de helft van de tankstations in België

Meer info Vragen om terug te bellen Online aanvragen

Ontdek alle pluspunten van deze alles in één brandstofkaart

Wij bieden u de meest uitgebreide tankkaartoplossing. Bedrijven die meer controle wensen over hun brandstofkosten kunnen het gemak, de besparingen en de controle van een Fleetpass+ tankkaart ontdekken. De Fleetpass+ combinatiekaart biedt uw chauffeurs toegang tot meer dan 2.900 tankstations in de Benelux. Stations zijn handig gelegen langs de belangrijkste transportwegen voor minimale trajectafwijkingen en maximale efficiëntie.

Tankkaarten voor elk professioneel wagenpark

Fleetpass tankkaarten zijn ideaal voor alle professionele wagenparken. Dankzij de toegang tot een netwerk met méér dan 1 800 tankstations in België en het gebruik van de gespecialiseerde stationszoeker e-Route, kunnen chauffeurs altijd een geschikt tankstation vinden.

Tankkaart met één overzichtelijke factuur

Alle Fleetpass tankkaart transacties worden samengebracht op één factuur voor maximaal gemak en efficiëntie. Daarnaast kunnen aankopen afhankelijk van uw voorkeur verder gegroepeerd worden per chauffeur, voertuig of kaart voor een eenvoudige analyse van de brandstofkosten. Alle rekeningen hebben een btw-aftrekbaar formaat en zijn opgesteld volgens de zesde EU BTW -richtlijn. Hierdoor wordt het terugvorderen van de BTW voor brandstof veel gemakkelijker en kunnen bedrijven 100 procent van hun verschuldigde belastingen terugvorderen zonder de betaalbewijzen van chauffeurs bij te moeten houden. Alle transacties zijn online beschikbaar via Velocity.

Bespaar op brandstofuitgaven

Wagenparken kunnen aanzienlijk besparen met tankkaarten dankzij een verhoogde efficiëntie, betere controle en effectieve opvolging van de brandstofuitgaven. Met een Fleetpass-tankkaart krijgen bedrijven één vast verminderde weekprijs in ons netwerk.

Zeker en veilig

Door een tankkaart te gebruiken wordt een wagenpark beschermd tegen diefstal en wordt de kans op fraude tot een minimum herleid. Alle transacties zijn immers geregistreerd zodat ongewone of verdachte aankopen gemakkelijk identificeerbaar zijn. Met een Fleetpass tankkaart is de veiligheid nog groter dankzij de pin bescherming en de optie om tankkaarten aan specifieke chauffeurs of voertuigen toe te wijzen.

Gebruik onze stationzoeker in uw omgevingUw dichtstbijzijnde tankstation

--

--

Tankstation in een straal van 10km

Vlot op weg dankzij e-route

GRATIS online toegang tot de 2.900 locaties van e-route op desktop-pc's, tablets en mobiele toestellen.

  • STATIONGEGEVENS WEKELIJKS BIJGEWERKT
  • ROUTEZOEKERS EN EXTRA'S
  • SNEL EN EENVOUDIG TE GEBRUIKEN

Beter beheer dankzij Velocity

Een efficiënt wagenpark heeft behoefte aan allesomvattende rapporten en direct kaartbeheer. U heeft volledige controle.

  • VOLLEDIGE CONTROLE VAN TANKKAARTEN
  • BEHEER ACCOUNTS & CREËER RAPPORTEN